Herkullisen pohjan kruunaa mustikat ja ihana kermaviiliseos - piirakka ei ole turhan makeaa. Hieman terveellisempää mustikkapiirakkaa saa tällä Arleenan sanomat -blogista löytämälläni kauraisen mustikkapiirakan ohjeella
Lisäsin taikinaan kardemummaa joka toi mielestäni hyvän maun pohjaan. Mustikka-aikaan täytyy aina tehdä mustikkapullaa, mustikkapiirakkaa kermaviilitäytteellä ja mustikkakukkoa
Pohja. Mustikkapiirakka (maidoton, munaton, gluteeniton). Tässä reseptissä onkin siksi käytetty tummaa gluteenitonta jauhoseosta, joka sopii marjapiirakkaan vallan hyvin
Mustikkapiirakkabataattipohjalla. Mustikkapiirakkaa voi tuskin koskaan syödä liikaa. Täytteeseen lisättiin vaniljajugurtin lisäksi sokeria ja pohjaan myös
Mustikkapiirakka (tämäkin yksi omista suosikeistani). Pohja. levitä jäähtyneen pohjan päälle, mutta älä anna pohjan mennä kylmäksi asti, ettei päällinen irtoa laattana
Tähän piiraaseen tein Karitan sitruunaisen mustikkapiirakan pohjan, mutta täytteeksi sekoitin vain mascarpone-juustoa ja kermaa vanilja-aromilla maustettuna