Itseasiassa ohje taisikin löytyä toisen pussin kyljestä. Gluteenittomatkaurakeksit vievät kielen mennessään ja ne ovat todella helppo ja nopea valmistaa
Nyt itse ohjeeseen. Gluteenittomatmaapähkinävoikeksit. Keksit saisivat olla reunoilta jähmettyneitä, mutta keskeltä vielä vähän pehmeitä uunista tullessaan
Keksit ovat uunista otettaessa vielä pehmeitä, mutta kovettuvat jäähtyessään. Kokeilin aikoja sitten tehdä näitä cookieita, mutta ohje unohtui kaikken luonnosten sekaan
Murenna keksit, nypi rasva joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Toinen kakku oli mandariini-juustokakku, jota sain yhden työkaverin läksiäisissä ja ei kun heti ohjetta kyselemään
Hienonna keksit, ja lisää niiden joukkoon sulatettu voi. Ohje löytyi Valion sivuilta, muutin vain pohjan gluteenittomaksi, joten tässä ohje kakkuun kuten sen itse tein
Murskaa keksit jauhoiksi ja lisää sulatttu voi ja sokeri. Tämän superhyvän kakun ohje on alunperin Mustikkasuu leipoo -blogista, mutta tein sen gluteenittomista diggestive -kekseistä (Semper) ja lisäsin keksipohjaan sokeria, koska esipaistettaessa se tuo vähän toffeemaista makua
Murskaa keksit pieniksi muruiksi ja sekoita joukkoon sulatettu margariini ja kaneli. Ajattelin, että leipomisen osalta joulu on tältä vuodelta postattu, mutta jaanpas sittenkin vielä tämän kakkuohjeen parin vuoden takaa
Laita keksit ja voisula monitoimikoneeseen. Ohje. 160 g gluteenittomia digistive keksejä (muutkin keksit toki käyvät)40 g voisulaaLeikkaa leivinpaperista irtopohjavuuan pohjalle sopivan kokoinen pala