Viini sopii naudanlihan, juustojen, lampaan, pata- ja grilliruokien seuraan. Koska halusin itse hienontaa lihan, minua suositeltiin käyttämään naudan ulkofilettä
Tarjoa seesamihummuksen, grillattujen porkkanoiden ja rapeiden lehtikaalisipsien kera. Grillasin Pekkolan tilan lampaanulkofileen roseeksi, maustoin sen helposti vain suolalla ja Mill & Mortarin Smokey Sally– rubilla ja nämä lisukkeeksi, oli erittäin suun mukainen ateria
Lampaanulkofile (24,80€) peruna-vuohenjuustofondantilla ja timjami-punaviinikastikkeella oli hyvä, joskin turhan geneerinen annos. Paidakia eli grillatut lampaankyljykset sitruuna-oliiviöljykastikkeella ja välimerellisillä vihanneksilla (26,90€) sen sijaan olivat kuin kreikkalainen kesäloma lautasella
Bimin voi syödä sellaisenaan, grillattuna tai höyrytettynä vaikkapa lihan tai kalan lisukkeina. Ja lisäksi tuossa oli vielä lampaanulkofilettä tarjolla