Grillattu villisika reseptejä

Kirsikkamarinoitua villisikaa

Kirsikkamarinoitua villisikaa

Poista rengas ja asettele grillattu villisian kassler vinosti risoton päälle. Villisika taas on myös monelle vähemmän tuttua, samaa possua kuin tavallinen sianliha mutta vähän enemmän makua, ja se sopii hyvin sille joka pitää riistasta
Vietnamilaista villisikaa grillissä

Vietnamilaista villisikaa grillissä

Yhtä kaikki, villisian fileestä tuli mahtavan mehevää ja murea marinoituna ja grillattuna. Söimme Saigonissa mainiossa omatoimigrillaukseen perustuvassa ravintolassa todella hyvää marinoitua villisikaa
Meiramiset villisianvartaat

Meiramiset villisianvartaat

G. r. i. l. a. t. u. v. s. k. ,. j. h. n. e. m. d. o. ä. C. w. V. g. y. p. ö. J. T. M. L. K. f. S. -. ’. b. c. H. Y. 4. 0. 1. ½. 2. 5. R. A. P. O. d l

Mahtavaa villisian sisäfilettä mäntyvartaissa

Myös villisian paisti maistui grillattuna megasynttäreillä. Kaitasen tilan villisika on itsessään jo erinomaista lihaa, mutta villisian sisäfile kohoaa uuteen ulottuvuuteen, kun se grillataan männynoksaan keihästettynä
Villisian pihlajanmarjaribsit

Villisian pihlajanmarjaribsit

Grillattuja pihlajanmarjoilla maustettuja villisianripsejä. Korvaa villisika possulla jollet löydä villisikaa
Saigonin ravintolalöydöt

Saigonin ravintolalöydöt

Sammakonreidet on jo grillattu ja syöty, grillissä kypsyy okraa, vuohta ja villisikaa. Tänne palaisin ehdottomasti vielä kokeilemaan grillattuja mereneläviä, naapuripöydässä ne näyttivät herkullisilta

Mahtavaa villisian sisäfilettä mäntyvartaissa

Myös villisian paisti maistui grillattuna megasynttäreillä. Kaitasen tilan villisika on itsessään jo erinomaista lihaa, mutta villisian sisäfile kohoaa uuteen ulottuvuuteen, kun se grillataan männynoksaan keihästettynä

Hampurilaissämpylät

Grillattu pizza. itse jauhettua villisikaa. Maailman parhaat hampurilaissämpylät. Burgereihin suhtaudumme suurella intohimolla ja ajoittain jopa liiallisella vakavuudella

Bodegas Viña Elena

Täydellinen kumppani grillattuille punaisille ​​lihoille, valikoiduille pienelle riistalle. villisika, peltopyy, viiriäinen… lihapadat, pastaa ja kermaista kastiketta, Iberian kuivalihaa ja makkaraa, hanhenmaksaa paahtoleivällä, kypsille juustoille

Vielä ehtii – Taste of Helsinki

Farangin sijaan tänä vuonna mukana oli Gaijin, jonka menussa ollut makeassa soijassa marinoitu grillattu possunkylki nousi jälleen ehdottomiin suosikkeihin – se oli ainoa annos, jota santsattiin – kahdesti