Kulinaristi maistoi ensimmäisen kerran häränhäntää, ihastui. Isä laittoi häränhäntää hieman. häränhäntää (4 hengelle, riippuu siitä miten paljon lihaa. 2-3 kg häränhäntää (4 hengelle, riippuu siitä miten paljon lihaa
1,3 kg häränhäntää. 1,3 kg häränhäntää. Tällä kertaa reilu kilo häränhännän pätkiä suorastaan hyppäsi ostoskoriini, eikä sunnuntain ruokaa tarvinnutkaan sen enempää funtsia
Ruskista häränhännät voissa tai öljyssä pannulla ja siirrä isoon kattilaan tai uunipataan. Lisää lihojen päälle myös porkkanat, sipulit, yrttioksat, sitruunankuoret, laakerinlehdet ja punaviini
Kun tuo kolmivuotias hurmuri tarttuu häränhäntään molemmin käsin ja autuaasti raatelee siitä viimeisetkin lihanrippeet, palauttaa näky taas kummasti uskoni ihmisyyteen
Hyvää alkanutta elokuuta kaikille. ). Näin kesäevakkona poissa omasta keittiöstä reseptit ovat jääneet vähän vähemmälle (ulkonasyömis- ja sosiaalipostaukset ovat sen sijaan yleistyneet), mutta nyt on jaettavaa keittiön puolelta
On taas se aika vuodesta. Cono Surin järjestämä reseptikilpailu bloggaajille on startannut. Tehtävänä oli suunnitella pääruokaresepti, joka sopii mahdollisimman hyvin Cono Sur Bicicleta Pinot Noir tai Bicicleta Riesling-viinin kanssa nautittavaksi
1 kg naudan kylkeä (ohjeessa häränhäntää). Olen siinä mielessä vähän myöhässä tämän ohjeen kanssa, että pho-keitto taisi olla iso hitti viime vai jo edellisvuonna
900 g häränhäntää paloina. Ruskista häränhäntä suuressa padassa erittäin kuumalla lämmöllä. Lisää loput lihat ja jatka ruskistamista, kunnes kaikki kuutiot ovat kauniin ruskeita