Hans välimäen reseptejä

Mukana Haasta Hans -tuomaristossa!

Oli kutkuttavaa pitää sisällään tietoa, että olen pian maistelemassa Michelin-tähdillä kruunatun keittiömestari HansVälimäen ruokia
Mummin kaalilaatikko

Mummin kaalilaatikko

Tämä ohje on alunperin HansVälimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava). Mummin kaalilaatikko. Tuo on muuten aika ihana keittokirja – täynnä kaikkia kunnon suomalaisia perinteisiä herkkuja
Sillikaviaari

Sillikaviaari

Hyväksi todettu ohje on löytynyt HansVälimäen Koti keittiössä - kirjasta johon se on listattu "dagen efter" -ruokien alle
Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä

Kyseinen ruoka on roikkunut jo vuosikausia kokeiltavien ruokalajien listallani, jonne se alkujaan taisi nousta HansVälimäen viinikukkoreseptin innoittamana
Maukas pizzapohja

Maukas pizzapohja

Eilen tosiaan tein HansVälimäen pizzapohja-ohjeella pohjan kohoamaan yöksi jääkaappiin. Täällä on aamu touhuiltu, pyykinpesua, edellisten viikkausta, imurointia ja lattioiden pesua, sun muuta
Täydellisten ranskalaisten jäljillä

Täydellisten ranskalaisten jäljillä

HansVälimäen vinkistä valmistan ranskalaiset nykyisin aina jauhoisesta perunalajikkeesta ja keitän haluamaani muotoon leikkaamani perunat ennen friteeraamista lähelle hajoamispistettä

Simpukoita, viiniä ja kaksintaistelu

Ensimmäisenä käsittelyssä oli tämä HansVälimäen Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan, kirja, jossa on erittäin monta kiinnostavaa reseptiä sekä mukavat pikku tarinat niiden taustalta