Ystävänpäivä lähestyy ja ensi viikolla on taas aika muistaa noita elämämme rikastuttajia. Valitettavasti joudun myöntämään, että kiireiden takia näen ystäviäni ihan liian vähän, mutta onneksi todellinen ystävyys kestää vaikka ei joka päivä näkisikään
Uunissa paistettavat donitsit on supernopea tehdä, vaikka yllätysvieraiden saapuessa. Taikina vain sekoitetaan, paistetaan donitsipellillä uunissa ja donitsit koristellaan
Helpotdonitsit donitsipellillä. Lisäksi pellillä tehdyt donitsit ovat aavistuksen isompia. Donitsit tein tällä kertaa Emma Iivanaisen ohjetta mukaellen
Nämä donitsit toimivat tosi hyvin myös ilman valkoista sokeria. Kun valmiit donitsit dippaa vielä voissa ja kuorruttaa xylitolilla, ei voi lopputulos mennä pahasti pieleen
Kaada donitsit pelliltä jäähtymään ja pursota toinen satsi ja paista samaan tapaan. Donitsit koristellaan yleisimmin sokerikuorrutteella eli pomadalla, suklaalla tai valkosuklaalla tai kidesokerilla
Noin kahden viikon kuluttua suuntaan erittäin pitkästä aikaa taas kampaajalle. Eilen soittelin varaukseni perään varmistaakseni, minkä verran minulle oli varattu aikaa ja totesimme yhdessä, että kampaaja oli unohtanut pistää ylös hiusten leikkuun
Kumoa hieman jäähtyneet donitsit ritilän päälle. Voitele voisulalla kummaltakin puolelta ja kierrittele kanelisokerissa tai koristele donitsit tomusokerilla, sokerikuorrutteella ja koristerakeilla
Oma suosikkini tarjoiluissa olivat uunissa paistetut donitsit. Donitsitaikinan tein Annin uunissa -blogin ohjeella (klik), mutta kuorrutuksena on ihan vain sulatettua valkosuklaata, johon donitsit dippasin