Laita pohjalle hieman hollandaisea, nostele päälle parsoja ja upppomunia ja lisää vielä kastiketta. Kuumenna sitten kastiketta erittäin varovasti (voit tehdä tämän myös vesihauteessa)
Ja mitäpä parsa olisi ilman sen parasta ystävää hollandaise-kastiketta. Vaikka kastike onkin hieman epäterveellinen, sopii sen maku vain aivan loistavasti parsan kanssa
Hollandaise-kastike nimittäin. Kaikki perinteiset kastikeruuoat kyllä onnistuu ja pastankastikkeet, mutta jostain punaviinisoosista näen ihan painajaisia
Hollandaisekastike. Kaada kastike päälle, tarjoile heti. Hollandaisekastike. 1. Sekoita valkoviinietikka, vesi, laakerinlehti ja pippurit kattilassa, anna kiehua, kunnes seos on kiehunut kokoon, niin että jäljellä on puolet
Parsa ja hollandaise-kastike on klassinen yhdistelmä, joka toimii takuuvarmasti. Vatkaa miedolla lämmöllä niin että seos sakenee, mutta varo kypsyttämästä liikaa jottei kastike muutu kokkareiseksi
Musliinikastike on siis yksi ranskalaisen keittiön kastikkeista, sitä kai voisi luonnehtia hollandaiseksi, johon lopussa sekoitetaan vaahdotettua kermaa
Hollandaise sopii parsan kanssa ja curry kanan kanssa. Lisää voita rauhassa nokare kerrallaan kastikkeeseen sulattaen, koko ajan vatkaten, kunnes kastike on paksua ja kuohkeaa
Parsa ja hollandaisekastike on ihana perinteinen yhdistelmä. Kuten sanottua, kastike sopii hyvin lämmitettynä ihan vain parsan dippailuunkin, mutta parhaiten se ehkä toimii tämän isomman ruokalajin osana
Ensimmäisillä kerroilla parsat syödään meillä aina joko hollandaise- tai bearnaisekastikkeen kanssa. Jostain syystä alkuperäisessä ohjeessa neuvottiin lopuksi vielä siivilöimään kastike