Hollandaise kastike parsalle reseptejä

Parsaa & hollandaisea

Parsaa & hollandaisea

Valmista kastike vesihauteessa, meillä laitetaan pienempi kattila roikkumaan isomman kattilan reunoista veteen

Riimihärkää ja Parsaa Hollandaise

Hollandaise-kastike. Maista kastiketta. Kyseessä on siis riimihärkä, jonka kanssa aioimme nauttia parsasta Hollandaise-kastikkeen kera
Pikainen hollandaise

Pikainen hollandaise

Kastike syntyi tällä kertaa Glorian Ruoka & Viini -lehden ohjeella, jossa erikoista oli ihan pikkuisen verran yksinkertaisempi toteutustapa
(EPÄ)TÄYDELLINEN HOLLANDAISE

(EPÄ)TÄYDELLINEN HOLLANDAISE

Hollandaise-kastike nimittäin. Kaikki perinteiset kastikeruuoat kyllä onnistuu ja pastankastikkeet, mutta jostain punaviinisoosista näen ihan painajaisia
Hollandaise

Hollandaise

Sparris, lufttorkad skinka och hollandaise, asparagus, dry-cured ham and hollandaise, parsaa ilmakuivattua kinkkua ja hollandaisekastiketta

Parsaa hollandaisekastikkeella

Hollandaisekastike. Kaada kastike päälle, tarjoile heti. Hollandaisekastike. 1. Sekoita valkoviinietikka, vesi, laakerinlehti ja pippurit kattilassa, anna kiehua, kunnes seos on kiehunut kokoon, niin että jäljellä on puolet
Parsaa hollandaise-kastikkeella

Parsaa hollandaise-kastikkeella

Parsa ja hollandaise-kastike on klassinen yhdistelmä, joka toimii takuuvarmasti. Vatkaa miedolla lämmöllä niin että seos sakenee, mutta varo kypsyttämästä liikaa jottei kastike muutu kokkareiseksi
Pastaa hollandaisekastikkeessa ja paahdettua parsaa

Pastaa hollandaisekastikkeessa ja paahdettua parsaa

Parsa ja hollandaisekastike on ihana perinteinen yhdistelmä. Kuten sanottua, kastike sopii hyvin lämmitettynä ihan vain parsan dippailuunkin, mutta parhaiten se ehkä toimii tämän isomman ruokalajin osana
Hollandaisekastike

Hollandaisekastike

Ensimmäisillä kerroilla parsat syödään meillä aina joko hollandaise- tai bearnaisekastikkeen kanssa. Jostain syystä alkuperäisessä ohjeessa neuvottiin lopuksi vielä siivilöimään kastike