Minkäs sille voi, kun kastikkeet ovat niin hyviä. Meillä on ystävien kanssa tapana järjestää kolmen-viiden ruokalajin illallisia säännöllisen epäsäännöllisesti
Syksyisillä ruoka-alan messuilla pääsin maistamaan Gluto Street Foodin gluteenittomia tuoreravioleja ja koska ne olivat niin hyviä, halusin itsekin kokeilla, onnistuisinko pääsemään miten lähelle alkuperäisiä
Tärkeää on suunnitella ajoissa mitä haluaa jouluaterialle ja milloin niitä tekee, käyttää hyviä reseptejä ja tehdä osa ruoista etukäteen valmiiksi pakkaseen
Niissä vain on oma niksinsä jotta niistä saa hyviä. Kevään tuoretta parsaa, ihania suolaisia katkarapuja, tomaattia, retiisejä ja Rucolaa sitruunalla msutetussa majoneesissa
Hyviä olivat kaikki, mikään ei noussut erityiseksi suosikiksi. Ystäväporukan viiniklubi tapasi edellisen kerran Hangon retkellä, siitä voit lukea tarinan täältä, klik
pakasteantimistakin ja pitäähän hyviä reseptejä olla valmiina kun hernekausi kunnolla. Olen. ehkä hieman etuajassa tämän reseptin kanssa sillä en ole ainakaan itse vielä
Tuoreena ne ovat vaan niin mielettömän hyviä, ja niitä saa tuoreena joka marketista 8 – 13€/kg. Andalusian rannnikolla äyriäiset, kalat ja kaikki merenelävät kuuluvat oleellisena osana ruokavalioon
Aika vaikeaa on arvioida, kuinka monelle tästä annoksesta riittää - suuri osa gnoccheista kun hävisi meillä mysteerisesti lautaselta heti keittämisen jälkeen (valvontakameroiden perusteella syylliseksi epäillään noin 184-senttistä töölöläistä runoilevaa IT-järjestelmäarkkitehtia) Ilmeisen hyviä siis olivat