Tällä kertaa mulla on jakaa teille eräs tähän sesonkiin sopiva jälkiruokaherkku. En voi ottaa tästä ideasta kunniaa itselleni, sillä maistoin tälläistä vadelma-leipäjuusto-kinuskiherkkua eräässä pop up-kahvilassa viime kesänä
Leipäjuusto ja lakkahillo on perinteinen ja herkullinen jälkiruoka. Tällä kertaa meillä ei kuitenkaan ollut lakkahilloa, mutta ajattelin hedelmienkin sopivan hyvin leipäjuuston kaveriksi
Tässä kiva jälkiruoka resepti (kohta on joulu jo ovella. So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus
Täydellinen pieni jälkiruoka syntyy yksinkertaisista aineksista. Jos vuohenjuuston maku ei miellytä, voi sen sijaan käyttää pannulla paahdettuina mozzarellaa tai kotoista leipäjuustoa
Tästä ei jälkiruoka enää parane, leipäjuusto lämmitetään uunissa yhdessä kookoskerman kanssa, sekaan vielä kookossokeria tuomaan lopputulokseen herkullista kinuskisuutta
Jälkiruokana voi valita. Savulohipiirakkaa, mummonkurkkuja sekä leipäjuustoa ja puolukkasiirappia. Vuodesta 1991 saakka Helsingin keskustassa Kaivopihalla sijainnut ravintola Zetor on kuin aikamatka 50-luvun Suomi-filmien maalaisidylliin – tosin pilke silmäkulmassa toteutettuna