huippusuosittu Thaimaalainen jälkiruoka. Lisukkeena on Thaimaalainen mango, mikä on paljon makeampi ja pehmeämpi, kuin se mitä normaalisti saadaan kaupoista
Huomenta. Hei nyt on jo sunnuntai ja elämä alkaa pikku hiljaa taas voittamaan. Viime kerrasta kun tää tyttö on käynyt viihteellä on öö – liian kauan aikaa ja perjantaina lähdettiin muutaman työkaverin kanssa käymään syömässä ja ”parilla” maailmaa parantavalla
Välillä löydän itseni kokaamasta jälkiruokaa iltamyöhään vain, koska makeanhammasta kolottaa. Tällä kertaa laitoin palamaan mangoa viipaleina rommissa ja sitten kiehautin rommin kokoon vaniljan ja mangon kera
Mangoa olen syönyt pääasiassa sellaisenaan, mutta tänään kokeilin lisätä sitä tähteeksi jääneeseen mannapuuroon ja ai miten maistuva jälkiruoka siitä syntyi
Keväästä muistuttavat varhain kukkivat mantelit, kesää edustaa auringonkeltainen mango, syksyn makua tuo mustaherukkahillo, vanilja-valkosuklaajäätelö on kuin talvinen hanki
Mangosmoothie on ihanan raikas kevyt juoma, joka antaa päivään mukavasti potkua ja värienergiaa. Rasvaton jogurtti, mango, tuore minttu ja jääpalat saa aikaan herkullisen smoothien, joka valmistuu suht vaivattomasti aamutuimaankin