Lisää keltuais-sokerivaahtoon ensin mascarpone ja paseerattu punaherukkaose ja sekoita tasaiseksi. Tein juustokakkuun vaihteeksi sokerikakkupohjan, keksipohjan sijaan, jonka paistoin lopullista kakkua hiukan pienemmässä vuoassa
Vatkaa Mascarpone, Philadelphia ja sokeri keskenään sähkövatkaimen hiljaisella nopeudella sekaisin. n vuokiin kakut, paistoin molemmat kakut uunissa samaan aikaan, toisen vuorasin foliolla sekä sisältä että ulkoa, toisen vain ulkoa
750 g mascarponea (tai jotain muuta tuorejuustoa). Esipaista uunissa 180 asteessa 10 minuuttia. Kaada loput täytestä ja paista uunissa 180 asteessa 1 tunti 15 minuuttia. Sammuta uuni ja avaa noin 10 cm ja jätä kakku avatussa uunissa jäähtymään noin puoli tuntia. 750 g mascarpone sira (može i Philadelphia, ABC ili neki drugi svježi sir). 750 g mascarponea (tai jotain muuta tuorejuustoa). 750 g mascarpone sira (može i Philadelphia, ABC ili neki drugi svježi sir)
maustamatonta tuorejuustoa, ranskankermaa, kermaviiliä, kermaa, mascarponea tai ricottaa. Tähän puutarhamessujuttujen väliin kiilasi nyt ajankohtaisuutensa vuoksi tällainen pääsiäiskakku
SITRUUNA-MASCARPONEJUUSTOKAKKU. Mascarponea jääkaapista kuitenkin löytyi. Muita juustokakkuja. Bongasin juuri Suklaapossun leivontablogista sitruuna-mascarponeuustokakun ohjeen ja päätin lähteä kokeilemaan sitä
Vatkaa kerma ja Mascarpone kulhossa keskenään vaahdoksi sähkövatkaimella. GLUTEENITON MUSTAHERUKKA-SUKLAA JUUSTOKAKKU ( 20 cm irtopohjavuoka, korkeareunainen). 1 prk/250 g Mascarpone. 1 prk/250 g Mascarpone
) mustikkajuustokakku. Tapani mukaan en taaskaan seurannut ohjetta ihan tarkalleen, sillä olin vanhasta muistista ostanut Philadelphia-tuorejuustoa mascarponen sijaan