maustamatonta tuorejuustoa, ranskankermaa, kermaviiliä, kermaa, mascarponea tai ricottaa. Tähän puutarhamessujuttujen väliin kiilasi nyt ajankohtaisuutensa vuoksi tällainen pääsiäiskakku
Ricottatorttu ei ole niin makeaa kuin perinteinen juustokakku, joten se tuo ihan mukavaa vaihtelua. Silloin ei oletusarvoisesti ollut ricottaa juustohyllyssä ja ruokatoimittaja oli näppärästi vaihtanut sen raejuustoon
Ricottatorttu ei ole niin makeaa kuin perinteinen juustokakku, joten se tuo ihan mukavaa vaihtelua. Silloin ei oletusarvoisesti ollut ricottaa juustohyllyssä ja ruokatoimittaja oli näppärästi vaihtanut sen raejuustoon
JUUSTOKAKKU. PÄÄSIÄISEN JUUSTOKAKKU. 500 g ricottajuustoa. Yhdistä kulhossa ricotta, parmesaaniraaste, pinaattiseos ja 2 kananmunaa ja yrttisilput, mausta suolalla ja pippurilla. 500 g ricottajuustoa
Nämä kakut on helppo valmistaa myös gluteenittomina, juustokakku on luontaisesti gluteeniton. Juustokakkua voi varioida vaihtamalla mango-passionsorbetin tilalle mitä tahansa hedelmä- tai marjasorbettia tai -sosetta
Juustokakku kypsennetään uunissa ja maustetaan sitruunalla. Klassisessa ricotta-kakussa ei välttämättä ole lainkaan pohjaa tai keksipohja tehdään ”graham crackereistä”
Tästä ricotasta syntyy pastatäytteiden lisäksi aika herkullista juustokakkua. Ricotta on tuorejuustoa muistuttava, juustoherasta valmistettu maitotuote