SITRUUNA-MASCARPONEJUUSTOKAKKU. Muita juustokakkuja. Tein paistille kastikkeen lihasta paiston aikana irronneeseen liemeen ja siitä tuli mielestäni ihanan sitruunaista ja maukasta
Tälläinen sitruunalle maistuva, raikas juustokakku on ollut mielessä jo pidempään. Sitruuna on myös yksi omista suosikeistani, jota tykkään käyttää moneen
Liivatteet kannattaa ehdottomasti liottaa sitruunamehuun, sitruuna raikastaa kakun maun. Kun väri on hyvä, purista vesi pois liivatteista ja sulata ne kiehautettuun sitruunamehuun
Paistettu juustokakku on aina ollut yksi omista makeista lempparileivonnaisista, varsinkin sitruunalla maustettuna ja ehdottomasti korkeaksi paistetuna
Piirakan päälle tein tuoreilla mustikoilla ryyditetyn sitruunajuustokakun. Tai itseasiassa kyseessä on ennemminkin mustikkapiirakan ja juustokakun combo, nimeksi siis sopii mustikkapiirakka-juustokakku
Sekoita rahka, sitruunan mehu, makeutus ja liivate(itse käytin agar agaria) Eli sulata liivate ensin vedessä tai sitruunan mehussa ja lisää nauhana rahkan sekaan