S. e. l. a. s. i. n. m. u. t. v. h. j. ä. k. o. r. p. N. y. L. b. g. H. '. (. ,. ). K. 1. 8. 0. O. V. A. 6. ö. f. P. 3. M. d. T. 2. /. 4. 7. J. 5. R. c. 2 l
Karamellisoidut luumut toimivat hyvin myös jälkiruokana kermavaahdon kanssa. Karamellisoidut luumut lisäsin ohjeeseen, koska ajattelin niiden sopivan herkullisesti salaatin värimaailmaan sekä kokonaisuuteen
ihanan kostean ja tryffelimäisen luumu-portviinimutakakun. LUUMU-PORTVIINIMUTAKAKKU. Sekoita joukkoon erytritoli, silputut luumut ja portviini, ja anna seoksen jäähtyä (munat eivät tykkää kuumasta)
Jos katat viereen hyväilevän viileän ja makea jälkiruokaviinin on aterian päätös nautinnollinen. Viime tipassa (taas) laadin reseptiä Sunsweet-luumujen ja Ificolorin järjestämään reseptihaasteeseen
Paistos oli vähän kuin sunnuntaiaamiaisemme jälkiruoka, banaani toi siihen vaniljasokerin kanssa ihanaa makeutta, pakastimesta kaivetut mustaherukat hapokkuutta, kaurahiutaleet ja maito sekä kookossiirappi pehmeyttä
Tästä satsista tulee kuusi hyvän kokoista jälkiruoka-annosta. Täytteeksi voi keitellä vaikka kirsikkahillokkeen ja pilkkoa luumuja, omenoita, päärynöitä, persikoita, mitä ikinä keksitkään