soseen perusjäätelömassaan, ajat jäätelöksikoneella tai pakastat. Mausta massa valitsemallasi maulla ja nosta se jäätelökoneeseen tai pakasta jäätymisen kestävässä, kannellisessa rasiassa
Olettekos pistäneet merkille ettei blogissa ole viime viikolla näkynyt ruokajuttuja. Panttasin niitä ihan tarkoituksella, koska halusin nyt alkuviikosta tehdä koosteen viime viikon syömisistä
Olen aikaisemminkin kirjoittanut jäätelön valmistuksesta jossa olen selittänyt jäätelökoneella ja käsin valmistetun jäätelöitten valmistusmenetelmät, joten sinun kannatta myös lukea reseptini kuusenkerkällä maustettua vuohenjogurttijäätelöä, avokadojäätelöä ja mansikkajäätelöä
Mikään ei voita jäätelöa näillä kesähelteillä, mutta mitä tehdä kun hiilihydraattitietoisuudesta on tullut elämäntapa, eikä kaupan jäätelötiskien sokerihöttö kiinnosta pätkääkään
Jäätelökesä ei kyllä nyt helli meitä suomalaisia. Mutta viime viikonloppuna oli kelit kohillaan ja kelpasi testailla mustikkapiirakalle maistuvan pehmiksen jälkimainingeissa kirsikkajäätelöä
Eräs tällainen ihme on banaanista valmistettu pehmiksen tapainen jäätelö. Tätä jäätelöä voi nauttia surutta kuuman kesäpäivän viilennykseksi vaikka useita kertoja päivässä
Kukapa ei rakastaisi jäätelöä. Täydelliseen kesäpäivään kuuluu ehdottomasti iso jäätelötötterö, ja pakko tunnustaa, että mullekin jäätelö maistuu, vähän liiankin hyvin
paremmalla koneella seos jäätyy paremmin. Kesään kuuluu jäätelö ja sen takia olen viime aikoina. pyöritellyt mielessäni erilaisia makuyhdistelmiä ja jäätelöideoita
Valmista jäätelöksikoneella, koneen. Niistä ja joulupukin tuomasta vohvelitötteröraudasta innoittuneena päätin kokeilla millefeuille-leivonnaisen tyyliä myös jäätelökakussa