Söin tämän vuoden alussa Buenos Airelaisessa kahvilassa elämäni ihanimman kakkupalan. Sekoita Flora vanillan joukkoon mascarpone, rahka ja turkkilainen jogurtti
-suklaa/mascarpone. Tämä kakku oli osa minun omien syntymäpäivien tarjoiluja, alkuperäinen ohje löytyi netistä englanninkielisenä ja tietty eri mittayksiköillä
Sekoita mascarponen joukkoon suklaa, puolet sokerista, vaniljasokeri ja keltuaiset. Alkuperäinen ohje on Valion resepti suklaakakku (löytyy kirjasta Juusto syö, nauti ja elä
Notkista pienessä kulhossa mascarpone vatkaimen avulla ja sekoita siihen sokeri. Ensimmäistä kertaa tein tällaista peppukakkua, mutta ihan hyvinhän tuo onnistui
Kakkun haluttiin vaaleita sävyjä, herkkyyttä ja sileää pintaa (joka ei ihan onnistunut). Kakussa 6 munan pohja (läpimitta 26cm, korkeus täytettynä 10cm), kostutukseen käytin ananastäysmehua ja välissä vaniljainen laktoositon kermavaahto Mascarponella ja keittämäni boysenmarjahillo, päälä Mascarponekermavaahto (edellisenä iltana kuorrutin, seuraavana päivänä oli päällä reikiä - yritin korjata ja pitä tuli epätasaiseksi)