Y. k. s. i. v. a. e. m. t. o. u. j. n. ,. ä. r. l. h. y. d. H. p. K. P. ö. O. S. D. T. I. J. -. V. 1. 0. 2. 7. c. 4. /. (. ). 5. 8. 6. 3. L. M. Ä. N. g. D l. d l. t l
E. i. l. e. n. t. u. v. ä. s. y. p. r. j. a. k. o. h. m. J. ,. w. ). K. ". -. d. T. 3. S. (. M. ö. 5. 0. %. L. 1. 8. c. b. g. A. 4. 2. ½. H. P. ) l. t l. d l
Tässä helppo muuntotaulukko kakkupohjalle, syöjien ja kakkuvuoan koon mukaan vaihdellen. Tätä minä käytän apuna, kun vieraiden määrä vaihtelee, tai jos kokeilen uutta kakkuvuokaa
Olen leiponut viime aikoina kakkupohjat gluteenittomina. Olen ensinnäkin halunnut testailla miten gluteenittomat jauhot käyttäytyvät, miltä kakkupohja maistuu ja miten se käyttäytyy leikattaessa, kostuttaessa jne
N. o. n. i. ,. p. t. k. ä. s. a. l. e. v. u. h. j. V. x. m. r. y. M. ö. I. J. d. -. b. w. E. T. A. (. D. ). 2. 4. 1. 0. g. S. L. K. P. &. 5. 3. Y. H. d l. t l
Näin siis totesin kuin laitoin elämäni ensimmäistä tulevaa gluteenitonta kakkupohjaa uuniin. Ei auttanut kun alkaa uudelleen vatkauspuuhiin, voidella hieman suurempi vuoka ja pitää peukkuja pystyssä, jotta kakkupohja onnistuisi