Tämä kuudenmunankakkupohja kuuluu äidiltäni saamiini luottoresepteihin. Vanha sähkövatkaimeni sanoi vihdoin sopimuksensa irti, ja oli jo aikakin, kun tavallinen kakkupohjakaan ei enää meinannut onnistua
Kuudenmunankakkupohja. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Kuudenmunankakkupohja. Tytön synttäreillä tarjottiin tänä vuonna täytekakkua mansikka ja limecurd täytteellä
On hyvä, jos valmis kakkupohja voi levätä ennen leikkaamista ja täyttöä seuraavaan päivään, jolloin se ei ole niin höttöistä kuin samana päivänä leikattaessa
Sokerikakkupohja. Sokerikakkupohja tehtiin kuudella munalla. Sokerikakkupohja. Käytän kakkupohjan tekemiseen pääsääntöisesti L-kokoisia munia, joten kuudenmunan kakku kohoaa 24 cm vuoassa korkeaksi. Pohjasta saadaan kolme, noin 1,5 cm paksuista sokerikakkupohjan palasta
Kuudenmunankakkupohja. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Kuudenmunankakkupohja. Tytön synttäreitä vietettiin vielä toiseen otteeseen ja toisissa juhlissa tarjottiin omena-vanilja täytekakkua
Kakkupohja. Vartioi kuuden minuutin jälkeen uunia tarkasti ettei pitsi pala. Kakkua täytettäessä laitettiin kostutuksen jälkeen kakkupohjalle ensin raparperihilloa ja sen päälle viipaloitua banaania
Aiemmin tein täytekakkupohjat periaatteella kaikkea yhtä paljon. Silläkin sain kyllä ihan toimivat pohjat, mutta löydettyäni Tarun Taikakakut-blogista sokerikakkupohjan ohjeen, olen käyttänyt sitä
Kakkupohja. Älä siis tee kuudenmunan kakkua, jos hoteissasi ei ole jättiläismäistä. täytteineen 6 munan kakun vetoiseen (eli kolmen litran vetoiseen) kakkuvuokaan. 6 munan kakun vetoiseen (eli kolmen litran vetoiseen) kakkuvuokaan
Kakkupohjana on suosikkini kuudenmunankakkupohja. Kakkupohjan kostutukseen. Onnistuin hävittämään loput kuvat kamerastani, jotka olin ottanut tästä kakusta
Kolmen munankakkupohja pakkasesta sulamaan ja keräämään pihalta marjoja. Jos syöjiä ei ole paljoa, voi kakkupohjan tehdä pyöreään vuokaan ohuena ja halkaista kypsänä kahtia
)Kakkupohja on kuudenmunankakkupohja. Halkaise kakkupohja kolmeen osaan. lemon curdia4 dl vispikermaa200 g vaniljatuorejuustoa260 g tummaa suklaataKostuta kakkupohjat sitruunamehulla