Vietin tuossa jokunen viikko takaperin kolmekymppisiäni ja yleisön pyynnöstä tässä tulee resepti kivan raikkaaseen kermakakkuun, joka maistui myös sille gluteenittomalle vieraalle, johon kakut eivät yleensä uppoa, ilmeisesti kiitos banaanin
En olisi uskonut, että lähden valmistamaan tänä vuonna joulupipareita, mutta kun löysin Hymy Raw foodin perustajan Maria Lönnqvistin "Raakaleipurin parhaat kakut" -kirjasta niin hyvän reseptin, niin pakkohan sitä oli lähteä kokeilemaan
Kakku kuuluu kategoriaan Mintun sydänkohtauskakut, joka on jo aika tunnettu käsite lähipiirissäni. Tämä on perusjärjestys, jolla tällaiset kakut yleensä tehdään
Kivikovat ja liian tiivit kakut voi estää käyttämällä useista eri jauhoista tehtyä seosta. Sain kutsun Sunsweetin "Luovasti luumusta" -blogihaasteeseen, jossa tehtävänä oli käyttää luumuja ruuanlaitossa
Raakaleipurin parhaat kakut, joka on Maria Lönnqvistin kirja. Kyseessä on siis Vegaanin keittiössä -kirjan suklaiset proteiinipannukakut, jotka löytyvät kirjasta sivulta 204
Jäähdytä kakut kunnolla, ota pois pelliltä ja koristele tomusokerilla ennen tarjoilua. Olen nyt todenteolla innostunut leipomisesta, kun tuo muffinssipelti vaan on niin helppo
Kesään kuulemma kuuluu mansikkakakut ja kaikki kiva, raikas ja höttöinen. Porkkanakakun voi tehdä myös gluteenittomana niin halutessaan, jolloin spelttijauhot voi korvata valinnaisella gluteenittomalla jauhoseoksella, mutta kannattaa huomioida silloin jauhojen määrä, jotkin gluteenittomat jauhot ovat hyvin riittoisia