Tein kakun tälläkin kerralla samalla tavalla sisä- ja ulkokerroksittain, sillä minusta kakusta tulee tällä tavalla näyttävämpi kuin perinteisesti kerroksittain kasaamalla, vaikka kauniitahan nekin kakut ovat
Entisen Maku-kollegan Emman upea Emman kakut, leivokset ja jäätelöt-kirja huhuili minua viime viikolla keittokirjapinostani ja löysinkin sieltä juuri sopivan kakun, mistä tiesin että isäni tykkäisi aivan varmasti
Hyvin teki kauppansa, kuten, kaikki tekemäni kakut. Kaada täyte irtopohjavuokaan keksipohjan päälle, kopauta vuokaa pari kertaa työalustaa vasten, jotta täyte tasoittuu
Olen ennenkin sanonut, että en oikein tiedä miksi nämä kakut minulta uupuvat blogista. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle - tärisytä reunaa hiukan, jotta massa asettuu
Minua ainakin ärsyttää, jos kakut on ympätty täyteen koristeita ja niitä on vaikea leikata paloiksi tai että koristeet rapisevat pöydille tai pöytäliinoille