Kuivaa kampelafileet. Yhteensä fileet viettivät reilun kolme minuuttia pannulla. Kun näin kuningaskampelan kalatiskillä, alkoi makumuistot johdatella kohti pähkinää, voita, sitruunaa…olen jollakin reissullani syönyt pähkinöillä tai manteleilla kuorrutettua litteää kalaa
Olipa kiva yllätys, nimittäin se, että kampelafileet olivat. lle fileelle). Kampela on siitäkin mainio kala, että se sopii mainiosti niin ruotokammoisille
Eilinen reissuni kalatiskille oli päätyä huonosti, kun aikaisemmin päivällä huomioni kiinnittäneet kampelafileet olivat melkein loppu tullessani illalla niitä ostamaan
Leikkaa kalaan viilto miltei pyrstöön asti jonka jälkeen käännä veitsi kylkiruotojen suuntaisesti leikkaa muutaman sentin syvyinen tasku siten, että kalan file irtoaa ruodoista
Toisinaan myös jokunen kampela ja silakoita. Aseta ahvenfileitä kattilan pohjalle yhdeksi kerrokseksi. Mikäli fileitä jäi on yhtä kerrosta enemmän, niin levitä loput fileistä sipuleiden päälle