Kypsennetään nuudelit paketin ohjeen mukaan. Se on kuulkaas taas perjantai. Miten nykyään tuntuukin siltä, että viikoissa on vain maanantait ja perjantait jäljellä
Jaa nuudelit ja idut annoskulhoihin ja kaada kuuma keittoliemi niiden päälle. Kuumenna öljy isossa kattilassa ja paista siinä broilerisuikaleet kauniin kullanruskeiksi
Lisää nuudelit ja keitä ne kypsäksi. Nyt kuitenkin himoitsin oikein lämmintä kanakeittoa niin päätin kokeilla semmoista pikaversioo, käyttämällä kiehuvaa vettä ja kovaa lämpöä
Helppo, kevyt ja maukas kanakeitto on yksi suosikki ruoka. Keitä nuudelit suolavedessä. Aseta valutetut nuudelin kulhon pohjaan sitten liemi ja kanapalat kauniisti keskelle
1 rkl öljyä2 rkl currytahnaa400 g marinoimatonta broilersuikaletta1 sipuli1 porkkana7 dl vettä1 kanaliemikuutio2 rkl soijakastiketta2 mietoa vihreää pepperonia1 rkl fariinisokeria1 tl inkivääriä2 tl kurkumaa50 g nuudelia2 1/2 dl kookos lime kermaasitruunanmehua lorausKuumenna öljy kattilassa ja lisää currytahna sekä broilersuikaleet ja sipuli. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia ja lisää sitten nuudelit sekä kookoskerma
Kuvassa oleva korealainen kanakeitto on Tokion korealaiskaupunginosasta Shin-Ookubosta. Jos taas vastaus kuuluu Soba tabetai, on laitettava kattila kiehumaan tai löydettävä hyvä soba- eli tattarinuudeliravintola
Pitkään haudutettu kanakeitto on niin hyvää. Välillä blogeissa näkyy "päivä kanssamme"-tyyppisiä postauksia ja olen minäkin tainnut sellaisen joskus kirjoittaa