J. e. p. j. T. r. v. h. d. y. k. s. t. n. ä. a. l. I. i. m. u. o. f. -. 2. 0. 1. ö. ,. V. P. (. ). 3. H. Ä. 4. K. S. E. N. M. Y. g. z. c. U. &. 5. /. b. +. *. 6. L. =. 7. B. k g. t l
Tarjoa lisäksi uunissa kypsennettyjä lohkoperunoita tai riisiä. Tarjoa pääruoaksi thai-tyyliin makeantuliseksi maustettua kananpoikaa ja raparperihöystöä
Jälkikypsytä uunissa 20 minuuttia. 1. Punaviinikastike. Kuori sipuli ja porkkana ja hienonna ne pieneksi. Sulata sokeria isossa, paksupohjaisessa kasarissa, kunnes se on pähkinänruskeaa
Laita paistetut lohkot uuninkestävään vuokaan, mausta suolalla ja pippurilla ja paista valmiiksi uunissa 175 asteessa, n. Levitä seos kanojen päälle, paista kanavuokaa 175-200 asteessa uunissa 15-20 minuuttia
Provencen kananpoika maistuu yrtti-parsapastan kanssa. Nosta broilerit uunivuokaan, lisää suolaa ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. 1150 kJ (270 kcal) / 1 annos 200-asteisessa uunissa noin
Samaan aikaan broilerin kanssa uunissa voi kypsentää myös salottisipuleita. Ensimmäiseksi ehdin testaamaan kirjan pellavalimppua, ja toisena vuorossa oli harvinaisen hyvin paistettu kananpoika