Karamellisointi liha reseptejä

Karamellisoidut porsaanposket

Karamellisoidut porsaanposket

Karamellisointi on helppoa. Mutta liha kuin liha ja pintaan sokerointi se muuttaa makua kummasti. Pyörittelet lihan kauttaaltaan ja asettelet tarjolle

Neljäs kihlapäivä, joulun loppu ja pataan juossut strutsi osa 1

Joka tapauksessa strutsin liha, jota me molemmat maistelimme nyt ensi kertaa, oli maultaan melko mielenkiintoista, jonkin verran riistaan vivahtavaa ja ehdottomasti makumaailmaltaan enemmän punaiseen lihaan kuin esimerkiksi broileriin kallellaan olevaa
Paahdettua peltopyytä ja sahramirisottoa

Paahdettua peltopyytä ja sahramirisottoa

Käytä uunin grillivastuksia tai viimeistele karamellisointi toholla. Liha säilyy takuuvarmasti mehevänä, kun linnut käärii paistamisen ajaksi vielä kevyesti pancettaan (tai paremman puutteessa peruspekoniin)
Karamelli-inkiväärikanaa vietnamilaisittain

Karamelli-inkiväärikanaa vietnamilaisittain

lopeta karamellisointi. punaisia tuoreita chilejäkevätsipuliaAloita laittamalla liha marinadiin. Laita lihan palat, kalakastike ja sokeri kulhoon ja sekoita sekasin

Karamellipossua ja currymuusia

KARAMELLISOINTI. Onnistuu myös aivan hyvin kasslerpaistista, mikä löytyy vakuumissa, lihahyllystä. Rustoa vähän, rasvaa enemmän ja lihaa hyvin