Halusin kokeilla hillon tekoa ja tein tämän vähän tuunatun karviaishillon. Palstallani kasvaa kaksi karviaista, valkoinen ja punainen, ja satoa ihan sopivasti meikäläisen tarpeisiin
Jep, voin tunnustaa, että meillä on kohta puolikas lisäjääkaappi täynnä rouvan hillokokoelmia. Syksy saa ihmisessä esiin supermarttapuolen ja kaikkea mahdollista pitää olla talven varalle, ettei vaan näännytä nälkään
Tarjoilin tämän pullavanukkaan karviaishillon kera jota olin aiemmin tehnyt. Muutaman kerran on tullut pullavanukasta maisteltua ja aina hyvää se on ollut
Karviaishillo. Viimeaikaisen leipomisvimman vuoksi pääsi muutama leipäviipale hiukan kuivahtamaan. Mitäpä muutakaan niistä voisi tehdä, kuin perinteisiä köyhiä ritareita, joita olen tainnut syödä viimeksi joskus lapsena
Ah, paksut kuohkeat rasvaiset pannukakut, onko parempaa herätystä viikonloppuaamuun. Ja siihen oheen vielä itse tehtyä tuorehilloa ja jättimäinen kuppi mustaa kahvia, kyllä kelpaa
Lisää soseutetut karviaiset ja karviaishillo joukkoon. karviainen ja karviaishillo joukkoon. 1dl karviaishilloa. 1dl karviaishilloa. 1dl karviaishilloa. 1dl karviaishilloa
Vaikka puhun karviaishillosta, ei siinä ole sokeria sitä määrää kuin ennen oli. Keitin karviaishillon hillo-marmeladisokerilla, jota pektiinin ansiosta tarvitaan vähemmän