Paista vielä nahkapuoli alaspäin voissa rapea pinta ankalle. Tein siis paahdettuja valkosipuleita, parmesanmuusia ja uunikirsikkatomaatteja ankan kaveriksi plus punaviinikastiketta maku
Tämä syötiin levittämällä kastiketta rieskaa muistuttavan leivän päälle, sitten ankkaa sekä kurkkua ja kevätsipulia, tässä tapauksessa ruohosipulia ja sitten vain kääräistiin ja naustiskeltiin
Ankan kaveriksi tulivat kermaperunat ja allaolevana ohjeenakin näkyvä kermainen appelsiinikastike. Mikäli ei jaksa tehdä allaolevaa kastiketta, voi pannuun jäänyttä siirappista hunaja-soijaseosta käyttää kastikkeen omaisesti ja kaataa siivutettujen rintafileiden päälle
Appelsiiniankka ei sinänsä ole vaikeaa valmistaa, kokonainen ankka vain kestää kauan kypsyä uunissa, ja taas kerran kastike, joka on koko ruoan juju, on hyvin helppoa valmistaa
Kastiketta keitellessä jouduin hieman hakemaan tasapainoa, mutta ihanaa siitä lopulta tuli. Lepaan punaisia karviaisia napostellessa keksin idean kokeilla karviaiskastikkeetta ankalle
Rullien kylkeen keittelin maukasta aasialaishenkistä barbecuekastiketta, joka dippikastikkeen lisäksi toimisi nimensä mukaisesti mainiosti varmasti myös grillauskastikkeena
Tarjoile kastike ankkatortillojen kanssa. AASIALAINEN MAUSTESEOS ANKALLE. Kokoa lämpimälle tortillalle annos salaatista, kevätsipulista, ankkasiivuista ja valele päälle kastiketta
Kastike. Tee ankanpaistuessa kastike. Jos kastike pääsee keittymään liiaksi, voit lisätä kanalientä. Valuta kastiketta ankanfileiden päälle ja asettele appelsiinilohkot ankan viereen tai siivujen väliin
Ankassa ja kastikkeessa maistuvat hedelmäisen makea hoi sin -kastike sekä viismauste. Pizzakastike. Sekoita kasarissa kastikkeen ainekset ja kuumenna matalalla lämmöllä kunnes kastike on siirappimaista