Tähän ruokaan ostin broileria ja kermaa, makkaaraa oli jäänyt juhlista. Älä kuitenkaan paista kuivaksi ja läpikypsäksi, koska broileri kypsyy hiukan vielä kastikkeeseen lisäämisen jälkeen
Nosta kastikkeesta pois luut ja kastike on valmis. En ole aikoihin tehnyt tänne blogiin reseptiä, jossa käyttäisin broileria (viimeisin taisi olla tämä savubroileri-sänkkäri vuoden takaa)
Muutoin noudattelin ohjetta näin ekalla kertaa tehdessäni, vaan lisäsin nesteeksi haudutusvaiheessa myös vettä, koska kastikeosassa näkyi rasvaa turhan paljon makuuni
Tee salaatinkastike valmiiksi sekoittamalla öljy, punaviinietikka, suola ja pippuri. Aloimme tehdä broileria, rucola-parmesaanisalaattia sekä tosi herkullista avokadorisottoa
Lisää näin muodostunut kastike rintaleikkeiden päälle. Simppelit ja nopeat broilerin rintaleikkeet valmistuvat hetkessä ja valmistuvat samalla kun riisi kypsyy
Lusikoi kastike fileille. Sieltä löytyi hyvältä kuulostava broileriohje. Hyväähän broilerista tuli. Rintafileitä minulla ei ollut, vaan Toukolan tilan jyväbroilerin ohutleikettä
½ rkl vaaleaa soijakastiketta. Kastike. ja lisää siihen vesi, vaalea soijakastike ja maissitärkkelys. Lisää siihen kanapalaset ja paista hetki, jotta kastike sakenee
Mikäli juustokastike ei jostakin syystä kiinnosta, voi broilerikastiketta syödä ihan sellaisenaankin esimerkiksi riisin kera ja vaikkapa annostella sekaan nuo makua tuovat fetat ja/tai halloumit
kastike. Broilerin rintafileen kypsentäminen ei ole vaikeaa, mutta liian helppoa on saada aikaan kuiva palanen, jota varten tarvitaan kunnon pihviveitsi ja terävät hampaat