Tee paistinliemestä kastike. 1. Poista kannat kaalinkeristä ja keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä. Irrota lehdet sitä mukaa kun ne pehmenevät ja ne saa helposti irti
Tahinikastike. Kaada kastike kääryleiden päälle ja tarjoile. Tahinikastike. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita kaalinlehdet isoon pataan, jossa on suolavettä, ja keitä niitä 4-5 minuuttia niin että niitä voi taitella
Sekoita vehnäjauho kylmään vesitilkkaan ja suurusta sillä kastike vatkaten. 1. Koverra pois kovat kantaosat kaaleista ja keitä kumpikin kaalinkerä vähäsuolaisessa vedessä
Salaatinkastike. Tee ensin kastike. Sekoita salaatin ainekset kulhossa ja kaada joukkoon kastike. Kastike. Hölskyttele pusseja, jotta kastike leviää paloihin tasaisesti
Listasin alle helpot kastikereseptit kaikkiin kolmeen soossiin. Yhdistä ainekset sekaisin keskenään (ja tarvittaessa blendaa/pilko aineksia pienemmäksi), sekoita valmis kastike punakaalisilpun joukkoon tai lorota kaalisalaatin päälle