katkastut jalat kannattaa säästää ja tehdä niistä kastike tai keitto. Käytän yleensä koskenlaskija juustoa täytteessä, mutta sienet voi täyttää melkeimpä millä vaan
Samalla kun kastike keittyy kasaan, keitä pasta. koskenlaskija pippuri. Katso keittoaika pastapussin kyljestä ja ajoita pasten keittäminen sen mukaan, että kun kastike on valmis on pastakin “al dente”, eli pureksittavan kypsä
Kaada kastike pastan joukkoon ja sekoita. 30 g sulatejuustoa (Koskenlaskija). Kantarellikausi on parhaimmillaan ja sienistä saa loihdittua nyt monenlaista herkkua
Kun kastike on jäähtynyt kädenlämpöiseksi, sekoita joukkoon muna. 1 paketti Koskenlaskija sulatejuustoa. Kaada kastike kukkakaalien päälle ja gratinoi uunissa 200 asteessa n
Pääasiallisesti pastitsiossa on jauhelihaa, pastaa ja bechamel-kastiketta. Lisää koskenlaskija kiehuvaan kastikkeeseen pieninä paloina, anna sulaa ja sekoittele