Rakuunainen sinappi-kermakastike. Paistettu kuha ja siitakesienet. Keitä täydellä lämmöllä kolmisen minuuttia, lisää kerma, vähennä lämpöä ja keitä vielä pari minuuttia, kunnes kastike sakenee
Seuraavaksi valmista kastike. Skuhajte rižine rezance u posoljenoj vodi prema uputama na pakiranju. Sekoita toisessa kulhossa osterikastike, kalakastike, palmusokeri, etikka ja pilkotut chilit
Tryffelillä maustettu rapu-juustokastike. Alunperin ruokalajia ei ole valmistettu kuhasta vaan merianturasta, mutta nykyään kuha on syrjäyttänyt resepteissä merianturan täysin, -nimessäkin
paistettua kuhaa, porkkanapyreetä, paahdettua kukkakaalia ja palsternakkaa ja tomaatti-mustaherukkakastiketta, keitettyjä perunoita tai perunagratiinia
Välillä lautaselle pääsee lampaan- tai porsaankyljykset, välillä kana tai kuha. Kastiketta kannattaa tehdä kerralla 2-4 dl verran, sillä kastike säilyy joitakin päiviä hyvänä ja voit käyttää sitä salaatinkastikkeeksi tai maustaa perunasalaatin kermaviilikastikkeen sijaan
Ruskistetusta voista, sitruunasta ja kapriksista muodostuva kastike on reseptin juju. Ruoka valmistetaan Ranskasta useimmiten merianturasta, mikä tahansa valkolihainen kala kuitenkin käy, vaikkapa kuha erinomaisesti