Mustaherukkakastike. Ajattelen tietenkin myös lammasta, eikä ainutkaan pääsiäinen saa mennä ohi ilman suosikkiani, helppoa nyhtölammasreseptiä, joka aterian lisukkeista riippuen on muunneltavissa vaikka kreikkalaiseen tai lähi-idän tyyliin
Vatkaa kastike sileäksi ja kaada uunivuokaan broilerileikkeille. Lammas ei kuitenkaan innosta kaikkia, joten kehitin tähän nyt muutaman esimerkkiaterian omista ruokaohjeistani
Aivan ihana mätikastike sopii juhlaan kuin juhlaan. Karitsa kypsyy mureaksi nopeammin kuin lammas. Kovaksi keitetyt kananmunat ja ihanan kermainen kastike pääsevät silakan kanssa samaan pataan
PAKSU KANANMUNAKASTIKE. Tänä vuonna lammas sai jäädä laitumelle meidän Pääsiäismenusta. Kuumenna ja sekoita koko ajan, kunnes kastike paksunee ja pulpahtaa
Sinappina käytin karkeata ei liian makeata, eikä liian tulista sinappia, samaa kuin reseptissäni hovimestarikastike, mutta voit myös käyttää karkeata vanhanjana Dijonsinappia, jos sitä kaupasta löytyy