Kastike marinadiliemestä. 20kpl naudanulkofileepihvejä, joten ajattelin muutaman niistä laittaa tulemaan grillissä. 25 dl soijakastiketta, ½ rkl hunajaa, murskattu pieni valkosipulinkynsi, mustapippuria myllystä ja timjamia) ja grillaa kunnes kasvikset ovat al dente, eli kypsiä, mutta pureskeltavia. ) 20kpl naudanulkofileepihvejä, joten ajattelin muutaman niistä laittaa tulemaan grillissä. 25 dl soijakastiketta
Punaviinikastike. Siivilöi kastike lopuksi. Punaviinikastike. Mausta suolalla ja pippurilla ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 10 minuuttia ilman kantta. 1 kg naudanulkofileetä
Kastike sopii mainiosti muillekin naudan pihveille, kuin vain ulkofileelle. Tätä kastiketta tulee usein tehtyä tällaisten paksujen ja vähärasvaisten pihvien lisukkeeksi
Jos raaka-aineet on esivalmistellut valmiiksi niin kastike valmistuu käytännössä siinä ajassa kun esimerkiksi naudanulkofile vetäytyy foliossa paiston jälkeen
Originaaliohjeessa käytetään sisäfileetä ja kastike tehdään etukäteen erikseen puna- ja portviinistä, mutta emme halunneet heittää hukkaan hyvää liemipohjaa ja teimme kastikkeen nopeasti siitä
Valmista marinadikastike lihalle. Tarjoilin viime kesän ja alkusyksyn aikana näitä aasialaisittain maustettuja naudanlihavartaita pääruokana pariinkin otteeseen, useimmiten jogurttikastikkeen sekä raikkaan tomaatti-kurkkusalaatin kera
kastike. 600-800 g naudan sisä- tai ulkofilettä. Meillä syödään punaista lihaa aina vain harvemmin. Varsinkin kokoliharuoat paintottuvat lähes yksinomaan viikonloppuihin