Lisukkeeksi paahtopaistille sopii yksinkertainen kylmä piparjuurikastike, jota teimme kerralla isomman määrän jotta sitä riittäisi huomenna lohen kanssa
Paahtopaistin ja punaviinikastikeen lisukkeena maistuu takuu varmasti retikasta valmistetut vähähiilariset "valkosipuliperunat" ohjeeseen tästä Paahtopaisti
Siivilöi kastike ja jatka kastikkeen kokoon keittämistä. Harva annos maistuu niin hyvältä kuin rakkaudella valmistettu paahtopaisti ja kotitekoinen perunasalaatti
Valmista salaattia voi säilyttää päivän jääkaapissa, jollei sen sekaan ole lisätty kastiketta. Paahtopaistia, tomaattia, sipulia ja raikasta vihreää salaattia makeassa hunajalla makeutetussa sinappikastikkeessa
Mausteinen punajuurikastike. Pippurista paahtopaistia. Parhainta olisi jos kastikepohja saisi kiehua kokoon kunnes vain kolmas osa siitä on jäljellä, mutta lihan uunissa paistoaika ja sen uunista ulostulon jälkeinen vetäytyminen rajoitta tätä
Siivilöi kastike ja suurusta voilla tai maissitärkkelyksellä. Viikonlopun herkuksi sopii paahtopaisti. Tarjoile paahtopaisti vaikka riisin tai perunoiden kanssa
Punaviinikastike. Pikkaisen eri tavalla valmistin paahtopaistit tällä kertaa, eli marinoin paistit punaviinipohjaisessa marinadissa ennen kypsentämistä
Mustaherukkakastike. Karitsan paahtopaisti, jos mikä on on lammasta parhaimmillaan. Lopuksi siivilöi kastike ja kuumenna sileä versio vielä kerran, sekoita sekaan voi ja mausta suolalla ja pippurilla
Paistille kokattiin kaveriksi paistinliemistä, marinadin lopuista ja kookosmaidosta kastike, ja lisäksi jääkaapissa oli vielä jäljellä kotitekoista minttuaiolia