Sekoita soijakastike, hunaja, sinappi ja öljy. Silloin tällöin meillä syntyy Hesarin reseptistä muokattu versio porsaan sisäfileestä uunissa rosmariinikastikkeen kera
Karamellisoiduilla salottisipuleilla täytetty porsaanfilee ja sinappinen kastike. Sinappinen kastike. Porsaan sisäfilee kypsyy nopeasti ja on herkullisen mehukas, kunhan paistaja ei unohda sitä uuniin
Sekoita hunaja, sinappi ja soijakastike keskenään. Poista porsaan sisäfileistä kalvot. Kiehauta kastike. Kuumenna tilkka öljyä tai nokare voita suuressa paistinpannussa, lisää porsaanfileet ja ruskista ne joka puolelta kauniin värisiksi
Kastike. Kastike. 1 kg porsaan sisäfileetä. 1. Kuullota sipulisilppu pehmeäksi voissa kasarissa. Kaada joukkoon lihaliemi ja viini ja keitä kokoon, niin että 2/3 on jäljellä
Hapanimeläkastike. Suikaloi porsaanfile ja kaikki kasvikset. Valmista kastike. 600 g porsaan sisäfilettä. 0,5 dl soijakastiketta. Ruokajuttuja 600 g porsaan sisäfilettä
Blogiystäväni Uchimurina oli valmistanut jokunen hetki sitten possun sisäfilettä, joka oli saanut lisäkkeekseen tuoreiden viikunoiden maustamaa kastiketta
Valuta pannuun soijakastike, madeira ja kerma, johon sinappi on sekoitettu. Keitä muutamia minuutteja niin, että pienet roseepippuripihvit ehtivät kypsyä läpikotaisin ja kermasta saostuu kastike