Täyteläinen kastike sopi erittäin hyvin pihvin kanssa. Lauantai-iltana valmistin yllätysillallisen miehelle ja pääruoaksi valikoitui hevosen sisäfile pihvi
KASTIKE. Viikonloppuna oli taas vaihteeksi käytävä muutenkin Tukkutorin Wotkinsilla hakemassa kissoille possun sydämiä, joten otimme palan naudan sisäfilettä, josta sitten leikattiin pari pihviä kummallekin
Originaaliohjeessa käytetään sisäfileetä ja kastike tehdään etukäteen erikseen puna- ja portviinistä, mutta emme halunneet heittää hukkaan hyvää liemipohjaa ja teimme kastikkeen nopeasti siitä
Naudan sisäfileepihvi, roquefortkastiketta, marinoitua punasipulia ja uunijuureksia. ) Miehestä on tätä menoa kehittymässä varsinainen kastikepro, vielä kun saataisiin hankittua oikea bain marie, ettei tarvitsisi kahden kattilan kanssa pelleillä…