Kakkupohja on helppo valmistaa ja minulla on erittäin hyvä resepti siihen, mutta se koristelu. Kermakakku on ollut mieheni lempikakku jo vuodesta toiseen, ikävä kyllä
Mansikat kruunaa kakun ja kermavaahdolla saa niin kauniita pursotuksia että ei siinä sitten paljon muuta koristelua enää kaipaa, muutama mansikka niin se on siinä
Mansikkahillolla täytettyä kermakakkua, perinteistä syntymäpäiväkakkua päivän sankarille. Itse kakku on helppo valmistaa, ainekset oikeassa järjestyksessä toistensa kanssa sekaisin ja uuniin, mutta täytteen ja sen koristelu antaa minulle aina päänvaivaa joten ajaudun hyvin usein toistamaan samaa teemaa
Ja klassinen kermakakku - runsailla pursotuksilla - eikö se olekin kakkujen aatelia. Nykyään kakunkoristelutarpeista vallitsee lähes ylitarjonta, jolloin perinteisten raaka-aineiden arvo jopa korostuu
Koristelu ja viimeistely. Minua pyydettiin tekemään kermakakku, joka oli perinteisen kermatäytekakku. Perinteinen vadelmakermakakku muodostui näistä aineksista
Koristelu. Jos mietit koristelua niin voit ajatella vaikka juhlan teemaa, värejä, päivänsankaria tai etsiä inspiraatiota luonnosta, kakkublogeista ja pinterestistä
Tarjolla oli kermakakkujen lisäksi vadelma-valkosuklaajuustokakkua. Kakkujen täytteeksi valikoitui mansikkatäyte ja koristelu hoitui perinteisellä kinuskilla, kermapursotuksilla ja parilla sokerimassasta tekemälläni ruusulla
Vietin tuossa jokunen viikko takaperin kolmekymppisiäni ja yleisön pyynnöstä tässä tulee resepti kivan raikkaaseen kermakakkuun, joka maistui myös sille gluteenittomalle vieraalle, johon kakut eivät yleensä uppoa, ilmeisesti kiitos banaanin