Kokonaisena paistettu naudan sisäfile reseptejä

Huh huh, mikä vati: huru-ukot kokkaavat itsenäisyyspäivään melkoisen liha-annoksen

Huh huh, mikä vati: huru-ukot kokkaavat itsenäisyyspäivään melkoisen liha-annoksen

eli kokonaisenapaistettu härän sisäfileen keskiosa. Kokonaisenapaistettu härän sisäfileen keskiosa valkosipuliperunoiden, valkosipulivoin ja kasvisten kanssa eli Coeur de filet Provencale oli 1960-1970-luvulla suosittu ravintolaruoka, muistelevat huru-ukot Jari Merinen ja Reijo Haapanen. 800 g naudansisäfileen keskiosaa. Jaa Facebookissa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Twitterissä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Click to share on WhatsApp(Avautuu uudessa ikkunassa) 800 g naudansisäfileen keskiosaa

The Great Ruskeasuo Sunday Lunch

Itse tehdyt ranskanperunat ja kokonaisenapaistettu häränfilee, tumma viinikastike ja sopivat lisäkevihannekset

Lottenin carpaccioleivät

Nosta kauniisti paistettu lihapala sivulle ja anna sen viilentyä hieman. Hienonna yrtit ja ripottele tasaisesti yritit, sitruunaraaste, suola ja pippuri leivinpaperille jotta voit helposti rullata sisäfileetä mausteseoksessa