Tänään vietetään kansallista korvapuustipäivää ja sen kunniaksi jaossa on raakavalkosuklaa resepti, jossa raakasuklaan seasta löytyy varsin herkullinen kanelitäyte
Korvapuusti, tuo Suomen kansallisherkku (on se, ei vastaväitteitä) vie ajassa takaisin lapsuuteen. Mikään ei voita sitä tuoksua, joka leijailee juuri uunista vetäistyn korvapuustipellin luota kun äiti on tehnyt tuoretta pullaa
Korvapuusti on ihan parasta missä tahansa muodossa, tällä kertaa juustokakkuna ♥. Tässä piti olla vielä ihanaa kanelikastiketta raitoina siellä täällä, mutta se näemmä sekoittui uunissa juustokakkumassaan ja katosi
Jos pitäisi valita yksi kaikkien aikojen suosikkileivonnainen, se olisi ehdottomasti korvapuusti. En voi käsittää, miten jäätelö voikin olla näin huikean ihanaa ja maistua oikeasti korvapuustilta
Hyvän korvapuustin salaisuus on mielestäni täytteessä, sitä pitää olla reilusti. Viime aikoina olen myös voidellut korvapuustini uunista oton jälkeen siirappi-vesisekoituksella jolloin pullista tulee vieläkin paremman makuisia, suosittelen