Valion ja Blogiringin yhteistyön kautta jatkoin ekskursiotani tutustumalla Valio Eila® Kotijuustoon. Kotijuusto on ylpeästi sataprosenttisesti kotimainen
Perinteinen kotijuusto kuuluu monen perheen joulupöytään. Sen valmistus on helppoa ja nopeaa. Piimäjuusto ja munajuusto ovat myös helppoja ja tuttuja kotijuustoja
Valmistus on todella simppeliä, sain kehitettyä sellainen maalaistalon emäntä" -fiiliksen. Tein eilen illalla kotijuustoa ja sen tekeminen ylitti odotukseni
kotijuustolla tai valmistaa itse) 2 dl besania eli kikhernejauhoa 1 dl rawaa eli mannasuurimoita (jos haluaa pakoreista rapeita) Ripaus asafoetidaa (hing eli hajupihka) ½ tl chilijauhetta 1 tl mustapippuria 1 tl korianterijauhetta Maun mukaan suolaa Tarpeen mukaan vettä 2-3 dl öljyä uppopaistamista varten Valmistus
Kotijuustoa cashew-sipulikastikkeessa. Valmistus. Paneerin puutteessa kokeilimme ystäväni kanssa Suomessa valmistaa shahi paneerin Valion kotijuustosta, joka sopikin maultaan ja koostumukseltaan tähän todella hyvin
Chilli paneer valmistetaan siis intialaisesta kotijuustosta, paneerista, jonka voinee korvata Valion kotijuustolla, jos ei sitä kaupasta saa tai jaksa kotioloissa valmistaa