Täytteenä sokerivedessä keitettyjä omenakuutioita sekä kermaa ja vanilijakreemiä. Vatkaa samalla valkuaiset kovaksi vaahdoksi (Yleiskoneessa tulee kätevästi, massan jäähdyttäminenkin sujuu jouhevasti ilman käsiä
Voikreemi. Tässä täytteessä en yleensä liivatetta käytä, mutta nyt laitoin, sillä en enää uskaltanut ottaa sitä riskiä, että kakku leviäsi massan ja koristeen painosta
Kreemi tarttuu huonosti moussekerrosten kohdalle, joten levitys vaatii hieman kärsivällisyyttä. Voikreemiä tarvitaan lähes aina sokerimassalla päällystetyissä kakuissa kakun ja sokerimassapinnan välissä, ettei sokerimassa pääse kostumaan
Kakun ja sokerimassan väliin laitoin voikreemin, jonka ohjetta onkin kyselty jonkun verran. Kakun alle voi laittaa myös marenkivoikreemin, joka on hieman työläämpi valmistaa, mutta monen mielestä paremman makuinen
Mikäli kakku koristellaan edellisenä päivänä, käytän allemarenkikreemiä. Se jähmettyy jääkaapissa melko kovaksi, mutta ei niin nopeasti kuin sokerikreemi
Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja levittäminen kakun pinnalle on hankalaa, voit notkistaa kreemin lämmittämällä sitä varovaisesti mikrossa miedolla lämmöllä
Jähmettynyt kakku kumotaan toisin päin ja kuorrutetaan jämäkällä vaahtokarkkikreemillä. Vatkaa vispi lähes kovaksi vaahdoksi, mutta hieman löysähkö on parempi sekoittaa massan joukkoon