Kakun ja sokerimassan väliin laitoin voikreemin, jonka ohjetta onkin kyselty jonkun verran. Kakun alle voi laittaa myös marenkivoikreemin, joka on hieman työläämpi valmistaa, mutta monen mielestä paremman makuinen
Sveitsiläinen marenkivoikreemi (kosteuseriste sokerimassanalle). Pakasta ylimääräinen kreemi. Täytyy hankkia vielä sellainen silotin, jolla sokerimassan pinnan saisi aivan sileäksi
Laitoin pitkästä aikaa sokerimassanallekreemin. * Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja levittäminen kakun pinnalle on hankalaa, voit notkistaa kreemin lämmittämällä sitä varovaisesti mikrossa miedolla lämmöllä
Kreemi tarttuu huonosti moussekerrosten kohdalle, joten levitys vaatii hieman kärsivällisyyttä. Voikreemiä tarvitaan lähes aina sokerimassalla päällystetyissä kakuissa kakun ja sokerimassapinnan välissä, ettei sokerimassa pääse kostumaan
Levitä ensin ohut kerros kreemiä kakun reunoille ja pinnalle vähän kerrallaan. Pohjana on Suklaapossun mehevä suklaapohja, täytteenä Daim-mousse, reunoille suklaakreemi ja päällä vielä kinuski