Kreemikakku kannattaa ottaa huoneenlämpöön hyvissäajoin ennen vieraiden saapumista, että rakenne pehmenee, se säilyy huomattavasti paremmin esillä pitkiä aikoja kuin perinteiset kermakakut
Karjalan Heiliin tehdyssä uusimmassa haastattelussa lupailin äitienpäiväksi jonkinlaista paakkelssia, ja päädyin tällä kertaa perinteikkääseen mutta silti jostain syystä blogistani uupuneeseen herkkutuotokseen, Kreemikakkuun
Heips. Tein joskus viikko tai pari sitte ihanan kreemikakun,. mut en oo ehtiny laittaa siitä postausta. Kakkupohjan tein sydämen muotoseen silikonivuokaan,
Kuivattuja chilejä. Limejä. Korianterinippuja. Avokadoja, tässä kolmea eri kokoista. Ruokapankki vietti makoisat lomaviikot Meksikossa, Playa del Carmenissa
Pääsiäinen lähestyy ja täällä blogin puolellakin rupeaa olemaan kovin keväinen ja hempeä fiilis. Niissä ajatuksissa syntyi myös tämä hempeän pastellinen pääsiäiskakku
Voitaikina kreemikakku. Viikonloppu sujahti ohi liian nopeasti. Minne nämä päivät oikein katoavat. Minusta tuntuu, että maanantai on kaikkein vihatuin viikonpäivä