Lopullinen perunoiden paistaminen tapahtuu vasta juuri ennen ruokailua. Leikkaa ruodottomat kuhafileet 4-5 sentin viipaleiksi. 800 g kuhafileitä tai muuta valkolihaista kalaa
Mieletön psyykkaus ja vastustajien nonchaleeraaminen lienevät voittomme avaimet, vaikka luulen että myös saumaton yhteistyömme, kyssäkaalin käsittelytaidot, ruskistetun voin kaiken silaava herkullisuus ja kuhafileen nahkoineen paistaminen, sen jälkeen kun vastapyydetty kala oli ensin perattu ja suomustettu ja tehty tarvittavat y-leikkuu toimenpiteet ruotojen poistamiseksi
Minulla oli kaksi suurta kuhafilettä ja pitihän ne änkeä samaan aikaan paistinpannulle. Täytyy myöntää, että nyt kyllä kalan paistaminen meni päin mäntyä
Se taisikin jäädä viimeiseksi pidemmän kaavan kokkaukseksi hetkeen – sen valmistamisesta on jo puolitoista kuukautta ja lukuun ottamatta minuutissa paistettua kuhafilettä en ole kokannut tänä aikana sen enempää kuin lämmittänyt pakastekeittoja ja muita pakasteaterioita, keittänyt mikropuuroa ja repinyt salaatinlehtiä
Leikkaa kuhafileisiin v-viilto fileiden paksumpaan päähän jolloin saat ruodot pois. Kalojen valmistelu, nopea salaatti, pöydän kattaminen, ja kalojen paistaminen