Valmista ensin kermaviilikastike sekä muut fileiden kanssa tarjottavat lisäkkeet. Sekoita kermaviiliin kaikki ainekset ja anna kastikkeen maustua jääkaapissa tarjoiluun asti
Eilen ollessamme Mumskun kanssa kiertelemässä kaupoilla, Mumsku kehui syöneensä kuhaa ruoaksi ja siitähän sitten alkoi minunkin tehdä mieli kuhaa ja iltapäivällä kotiinpäin tullessamme oli vielä kurvattava kaupankautta kyseistä herkkua hakemaan ja olihan se sen arvoista
Aseta salaatti kauniisti lautaselle kuhafileen ja porkkanacouscousin kanssa. Seesam-pähkinäkuorrutettu kuhafilee ja parsasalaatti on ihanan kevyt ruoka, joka sopii hyvin keväisiin juhliin
1. Leikkaa kuhafileitä kahtia. Sekoita kulhossa sitruunamehu, sipuli, ruokaöljy ha persilja. Kääntele kuhafileitä marinadissa ja anna maustua kylmässä vähintään neljä tuntia
1. Kastike. Kuumenna kalaliemi ja kerma kiehuvaksi, keitä 2 minuuttia. Lisää linssit ja ruohosipuli. 2. Mausta kuha suolalla ja pippurilla, paista voissa 2-3 minuuttia molemmin puolin
Kauppahallin Nygrenille oli tullut tuore satsin lähijärven kuhaa. 14,90 e hintaan sain kuhan suomustettuna ja fileoituna sekä oman kuhani perkeiden lisäksi parin muun kuhan perkeet kalalientä varten
Tämä annos on uusinto parin vuoden takaa. Silloin juhla-aterian toinen osapuoli oli sen verran kuumeessa, että tunsi ruoan rakenteen suussaan, mutta ei maistanut mitään ☺ Yksinkertaisia perusmakuja ja lisukkeena hapokas caponata
Kuhafileet kermaisessa tryffelikastikkeessa ja kimurantti kermasuhde. 8. 10. 2017 by Merja Jätä kommentti. Tryffelit ovat sesongissa ja tryffelikoirat tikissä, joten tryffeliohjeiden sarja jatkuu