Tällainen resepti syntyy, kun illalla lukee uutta Glorian ruoka &viini -lehteä (6/2015), seuraavana päivänä näkee sattumalta kaupassa mahtavan tuoreita kuhafileitä ja yrittää sitten ulkomuistista keräillä ostoskoriin lehdessä ihaillun kuhareseptin tyyppiset ainekset
Kuharesepti missä kaikki maut ovat kohdillaan. Kuhaa ja antiboisekastiketta. Kuha on itsessään niin hieno kala että se ei tarvitse kuin kunnolliset fileet, voita paistamiseen sekä suolaa ja pippuria maustamiseen
Lohi ja kuha ovat keittiössäni useimmin valmistetut kalat. Monissa perheissä kalapuikot ovat arkista pikaruokaa, mutta meillä eivät pakastealtaassa uiskentelevat valmiit kalapuikot uppoa
Syömme kalaa säännöllisesti, mutta valikoima on varsin suppea. Useimmiten kaupasta tulee napattua lohta, mökillä tarjolla on myös haukea ja harvinaisena herkkuna kuhaa
Parsaa sen pitää keväällä olla, niin ja kuohuvaa. Parsafriikit jakaantuvat kahteen leiriin. valkoisen ja vihreän parsan faneihin ja aina on tietysti olemassa ne kolmannet, jolle käy kaikki
Talven kääntyessä vihdoin kevääksi kirjoitellaan auki vielä muistissa olevat kuhareseptit. Kohtapuolin tuttujen verkot nostetaan taas varastoon jäiden alta joten kalaruokien valmistus tullee valitettavasti taas hieman harvenemaan