missä ei olisi ollut kuivakakkua pöydässä. Voitele vuoat (tai yksi iso vuoka) ja jaa taikina vuokiin. Kuivakakkujen hyvä puoli on juuri niiden säilyvyydessä ja siinäkin, että niissä oikeastaan maku vain paranee, kun ne saadat vähän aikaa syventää makuaan
D Itse leivoin reseptin tuplana ja jaoin sen kolmeen vuokaan, kun siitä tulikin aika iso taikina. Isäni on kuivakakkujen suurkuluttaja, joten vien näistä leivistä 2 huomenna lapsuuden kotiini ja yhden jätän miehelleni herkuteltavaksi
Kurpitsakuivakakku on tämän sesongin ehdoton leivos. Kuivakakku. 1 isokuivakakku. Koste, kuohkea, kanelinen ja makea kurpitsakakku muistuttaa lähinnä porkkanakakkua
Minä joka en niin makeasta perusta taisin tykästyä tähän kuivakakkuun oikein todella. Lisää banaanisoseisompaan taikinaan ja kaakaojauhe ja kahvi toiseen
Hotelli oli muutenkin aivan liian iso mun makuun tykkään enemmän pienemmistä ja kotoisammista hotelleista, jaa miksi me sitten valitsimme tämän hotellin
Minusta on ihana leipoa leipää ja kuivakakkuja. kaksi pientä on parempi kuin yksi iso”Jos heillä ei ole leipää, niin syökööt leivoksia - Let them eat cake"
Italialaisiin pääsiäisperinteisiin erityisesti keski-Italiassa kuuluu olennaisesti pizza di pasqua al formaggio (meillä yleensä nimellä torta) joka on iso pyöreä juustoinen kuivakakku tai oikeastaan leipä
Ja iso kiitos Carolinalle uskomattoman kauniista taulusta ja inspiraatiosta. Jaa taikina kumpaankin vuokaan ja paista joko yksi kerrallaan, tai mikäli omaat isomman uunin, samaan aikaan