öljyä ja mantelijauhetta vuoan jauhottamiseen. 1½ litran kuivakakkuvuoka, noin 10 annosta. 2 dl mantelijauhetta. Voitele/jauhota noin 1½ litran vetoinen kuivakakkuvuoka ja laita puolet taikinasta vuoan pohjalle, tee keskelle ura, laita noin puolet kinuskista uraan ja ripottele noin puolet karpalot päälle. 1½ litran kuivakakkuvuoka, noin 10 annosta. 2 dl mantelijauhetta
kuivakakku. Sekoita jääkaappikylmä vaniljakastike, mantelijauhe ja sitruunankuori ja mehu. Ohjeet tässä postauksessa siis kaikkiin muihin paitsi kuivakakkuun, sillä en kuollaksenikaan muista, mikä kahvikakku oli kyseessä tuolloin
Mitä enemmän kuivakakkuja leivot, sitä paremmin opit tunnistamaan, koska kakku on kypsä. Voitele huolellisesti joko yksi iso tai kolme pientä torvivuokaa ja leivitä halutessasi esimerkiksi korppujauhoilla, mannaryyneillä, kookoshiutaleilla tai mantelijauheella