V. i. k. o. n. l. p. u. -. a. t. j. h. y. v. ä. e. s. m. M. ,. J. d. r. K. E. ö. N. f. P. B. 1. g. L. 2. 0. 4. 7. T. ½. I. (. ). S. 5. A. W. k g. d l. t l
Kukkakaalipyree. Tämä annos on uusinto parin vuoden takaa. Silloin juhla-aterian toinen osapuoli oli sen verran kuumeessa, että tunsi ruoan rakenteen suussaan, mutta ei maistanut mitään ☺ Yksinkertaisia perusmakuja ja lisukkeena hapokas caponata
Tässä annoksessa oli kaverina myös kukkakaalipyre sekä sipsit ja aioli. Kukkakaalipyre. Ankan ja appelsiinin makupari kasattiin lautaselle yhdistelemällä Murun ja Michel Rouxin reseptiikkaa sekä omaa höystöpankkia
Valmista kukkakaalipyree. Lusikoi viereen kukkakaalipyreetä. Kukkakaalipyree. Paahda 220 asteessa noin 20 minuuttia, tai kunnes tangot ovat ruskistuneet hieman pinnalta
KUKKAKAALIPYREE. Oma keho on kyllä viisas koje. Silloin kun rautatasot laahaavat liian matalalla, ikään kuin luontaisena korjausliikkeenä on pakko saada mm