Suomessa on ollut menossa nyt kukkakaalitalkoot, koska kolean kesän vuoksi sato valmistui yhtäaikaa. Ylituotannon vuoksi osa sadosta on uhannut mädäntyä pellolle
Kun en tiedä, mitä haluaisin syödä, valmistan todella usein kasviscurrya. Kun näen keittokirjassa kukkakaalireseptin, testaan sen useimmiten ensimmäisenä
Viime viikonlopun yksinkertainen herkku oli myös tämä kukkakaaliresepti. Juustokuminalla maustettu kukkakaali sopii paremmin makkaran kylkeen, kun taas yrteillä maustettu pikemminkin paistetun kalan tai tofun kanssa
Voin onnitella itseäni, sillä olen viimeisen vuoden aikana oppinut pitämään kukkakaalista. Marokkolainen paahdettu kukkakaali-salaatti oli ehkä blogini ensimmäinen kukkakaaliresepti ja edelleen muistelen tuota salaatin ihanaa paahteista makeutta aina ajoittain
Ohoi. Täällä sitä vielä ollaan, vaikka blogi ei olekaan päivittynyt. Meinasin kirjoittaa, että olen herännyt viimein talviunilta, mutta näin heinäkuun loppua kohden se kuulostaisi naurettavalta
Kukkakaaligratiini on sekin syksyn ihanaa lohdullista ja pehmeää herkuttelua. Juuri taisin sanoa samaa sienikeitosta, mutta syksyllä tulee syötyä pehmeitä lohdullisia makuja
Tai vaihtoehtoisesti ranskaksi Chou-fleur aux tomates fraîches. Ohje on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ovat toimittaneet Julia Child, Louisette Bertholle & Simone Beck
Seuraan aktiivisesti ihanan Jaelin elämää ja herkutteluja Israelissa, eikä tämä ole ensimmäinen resepti jonka olen ottanut talteen ja testannut hänen blogistaan